Last Minute dovolenka 2019

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Last Minute dovolenka 2019

Nemáte ešte vybranú dovolenku? Alebo jednoducho robíte veci na poslednú chvíľou? Nevadí, vďaka Last Minute dovolenky máte možnosť využiť zľavy až 56%. K tomu vám nič nebráni, aby ste sa zbalili a na druhý deň vyrazili na letisko a za vysnívanú pláži treba v Grécku. Možnosti ako ušetriť na vašej dovolenke je nespočetné množstvo. A my si ich postupne rozoberieme v nasledujúcich odsekoch.

Aké zľavy ponúka Invia?

Na čerstvú ponuku Last Minute zájazdov môžete pozrieť nižšie na obrázku alebo priamo na stránkach. Trebárs Grécko je už od 4980 Kč. Pokiaľ chcete do Grécka letecky na 10 - 12 dní, môžete za 6 990 Kč plánovať svoju dovolenku. Natrafíte tu na obľúbené destinácie ako Zakynthos, Kréta, alebo Rhodos. Výber je naozaj pestrý. Pre väčšie exotiku sa vydajte niekam ďalej. Trebárs do Turecka alebo Egypta, kde ceny štartujú už od 7 590 Kč. Nezabudnite ceny sa každý deň znižujú. Tak si starostlivo vyberte Last Minute dovolenku. K tomu vám pomôže navigácia (viď obrázok). Kompletnú ponuku Last Minute dovoleniek nájdete tu.

Ak máte v pláne novomanželské dovolenku, máte jedinečnú možnosť využiť novomanželské zľavy. Môžete tak kombinovať zľavu pre novomanželov a zároveň si vyberať Last Minute ponuku. Dosiahnete tak nižšie ceny. V prípade, že s vami bude cestovať dieťa, cestujte s dieťaťom zdarma. Na zľavu natrafíte tu. A ak ste ešte z Prahy a vlastníte lietačky, využite zľavu -5%.

Alternatívne dovolenka podľa seba a bez CK

Nie ste zástanca dovoleniek podľa CK? Nevadí. S nami si dovolenku naplánujete podľa vašej ľubovôle. Najprv je nutné si vybrať destináciu, kam chcete letieť alebo prísť autom či autobusom. K výberu leteniek vám pomôže Pelikán, kde môžete využiť zľavový kód vo výške až -500 Kč. Tu pre vás chystáme mesačný prehľad tých najlepších leteniek, treba júnové letenky možno zakúpiť už od 23 €. A ak chcete iný vyhľadávač leteniek, využite Kiwi.com, kde môžete uplatniť promokód na 5 €. Tu odporúčame si strážiť newsletter alebo naše ponuky zliav, aby ste nakúpili letenky čo najlacnejšie.

Len pripomíname, je dôležité si dopredu zistiť letiskové transfery. Pri jednotlivých portálov máte tak možnosť si zapožičať vozidlo. A ak plánujete návštevu viacerých destinácií, možno vás bude zaujímať funkcie Multicity, ktorá ponúka letenky do viacerých destinácií za výhodnejšie ceny.

Ubytovanie pomocou Booking alebo Airbnb?

Ďalšou otázkou je, aké ubytovanie si zvoliť. Možností máte veľa. Ak preferujete apartmány a hotely, využite ponuky booking, kde natrafíte teraz na sezónne zľavy s garanciou min. 15% zľavy. V prípade, že hľadáte alternatívne ubytovanie, využite služby už známeho Airbnb. Tu môžete uplatniť zľavu 39 €. Airbnb je známy po celom svete. Vy sa tak už nemusíte obmedzovať len na európsky kontinent. A ak plánujete dlhšiu dovolenku, skúste meniť dĺžku pobytu a zistiť si konečnú cenu. Dlhší pobyt vás môže tak vyjsť v závere výhodnejšie. O Airbnb sa viac dočítate v ďalšom článku.

Vydané: 23.6.2019