Čo po Novom roku na seba? Prečítajte si tipy na oblečenie so zľavou

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Nový rok je už nejaký ten piatok za nami a pritom už sa pomaly blíži Valentín. Tento čas, kedy sa novoročné aj valentínske zľavy prelínajú, je ideálnou príležitosťou pre tých, ktorí si chcú kúpiť niečo pekné na seba v ešte krajšej zľave, s kódom či vo výpredaji.

Štýlové oblečenie, ktorým zaujmete

Také kúpite určite v eshope Zoot. S ich kupónom, ktorý práve ponúka, sa vám však bude nakupovať hneď o niečo lepšie. Ušetríte krásnych 25%, čo určite stojí za to! Kód platí iba do tejto nedele, 30. januára 2022, preto s jeho využitím veľmi dlho neváhajte. Ďalším, kto ponúka zaujímavý kód, je české Zalando Lounge. Tento eshop neponúka takto dobré kódy často, preto aj tu sa jedná o dobrú príležitosť na výhodný nákup. Kupón na zľavu 250 Kč a dopravu zadarmo platí pre objednávky nad 1500 Kč a platí do konca mesiaca.

10% dole pre športovcov

Všetci športovci môžu mať teraz razom lepšiu náladu. Je jedno, či hráte basketbal, hokej, alebo sa idete len občas zabehať. Vaše vysnívané športové vybavenie teraz zaobstaráte s 10% kupónom o pekných pár stoviek lacnejšie na eshope Hop-Sport. Tento voucher platí iba do konca januára 2022, tak dajte pozor, nech váš nákup uskutočníte do pondelka. Bola by predsa škoda nakupovať zbytočne drahšie.

Valentín vyžaduje aj prípravu

Tak, ako na športový výkon sa treba náležite pripraviť, rovnako je to aj u Valentína. Pokiaľ tento americký sviatok oslavujete, určite bude dobré partnera okúzliť nielen slušivým oblečením, ale aj kvalitným parfémom či pekným makeupom. Všetko z toho zaobstaráte na stránkach Brasty, a to teraz dokonca so zľavou 6 € vďaka kódu! Nešetrite na sebe a pozdvihnite tým valentínsku romantiku ešte o úroveň vyššie.

Vydané: 29.1.2022