Letné zľavy na topánky a oblečenie - kde ich nájsť?

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Každý si rád kúpi nové tričko, šaty a ďalšie módne kúsky s letnou zľavou. Neoddeliteľnou súčasťou nášho šatníka sú aj topánky, ktoré hrajú nemenej dôležitú úlohu a mali by sme dbať na to, aby k nášmu outfitu dobre ladili a sedeli nám. Poďme sa spoločne pozrieť na zľavové kódy, ktoré nám pomôžu si nakúpiť tieto letné kúsky za oveľa prívetivejšie ceny.

Kde sú teraz najväčšie výpredaje oblečenia?

Preskúmali sme za vás e-shopy s oblečením a hľadali, ktorý z nich dosahuje najväčšie výpredajové zľavy. A tu je výsledok. V našom porovnaní vyhral Gate, kde nakúpite s neuveriteľnými až 80% zľavami! Mrknite sa na ponuku ich letných šiat, tričiek, topov a ďalších. Hneď za ním je však obchod Answear, ktorý mu naozaj šliape na päty. Ponúka až 70% letnej zľavy a navyše tu až do 20. 7. 2022 máte k dispozícii 20% zľavový kód (platní len v aplikácii), ktorý vám zaručí ešte ďalšiu extra zľavu.

Zľavový kód na oblečenie aj doplnky

Prečo sa nenechať zlákať týmito letnými kúskami, keď ich obstaranie vyjde tak lacno? Letný kupón na Vivantis vám totiž ponúkne krásnych 20% dole a verte, že z ich výberu sa vám nejeden kúsok zapáči. Navyše je tu aj možnosť nakúpiť si s ďalším 20% voucherom pre zmenu šperky a hodinky značky Morellato, ktoré tak dotvoria váš celkový image.

Nakupovať topánky sa teraz oplatí!

A nielen jedny. V CCC totiž do 20. júla platí akcia, kedy pri zakúpení 2 párov letnej obuvi dostanete na jeden z nich 30% zľavu. Využite teda tento kupón, vďaka ktorému ušetríte a nákup topánok budete mať pre tento rok opäť z krku. Na výber sú sandále, šľapky, espadrilky a baleríny a zľava sa vzťahuje aj na už zľavnené produkty. Výber je navyše naozaj veľký - zlacnených bolo cez 3200 párov topánok!

Vydané: 17.7.2022