Všetky ženy si môžu vychutnať tieto kódy!

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

A vlastne aj muži, ktorí chcú kúpiť svoje manželke či priateľke darček a potešiť ju tak k príležitosti MDŽ. Pre pripomenutie, medzinárodný deň žien sa oslavuje 8. marca, takže ak na neho nechcete tento rok zabudnúť, radšej si ho bežte hneď poznačiť do kalendára.

Módne trojica s extra zľavou

Ak sa chcete poriadne vymódit a obohatiť svoj šatník o nový kúsok, môžete to skúsiť urobiť aj lacnejšie. S týmito zľavovými kódmi si nové oblečenie alebo topánky kúpite za lepšie ceny a ušetríte tak. Treba taký Deichmann vás poteší kódom na zľavu 20%, ktorá platí na všetky nezľavnený produkty. Nové topánky lacnejšie tak máte na dosah ruky. Orsay zase ponúka zľavový kód 20% na šaty a sukne. Môžete sa teda pripraviť na jar, ktorý už pomaly prichádza, a to včas a nemôže sa vám stať, že nebudete mať čo na seba. A do tretice ďalších 20% - tie ponúka Answear. Presnejšie, ide o zľavový kód, ktorý zlacnie tovaru o 10-20%. Ak stále neviete, kde nakúpiť oblečenie, Answear môže byť vaša odpoveď.

Kabelky, parfumy a šperky lacnejšie

Pokiaľ zháňate ako darček k MDŽ jednu z týchto vecí, máme pre vás dobrú správu. Môžete ich totiž získať za výhodnejšiu cenu. Pre lacnejšie kabelku navštívte e-shop Delmas, kde zoženiete kvalitné kúsky z pravej kože, ktoré vám vydržia roky a roky. A teraz ich môžete mať so zľavovým kupónom o 15% lacnejšie. Ak vám už dochádza starý parfum, alebo túžite po novom, mrknite na ponuky Brasty. Tu si môžete nakúpiť značky Niché, Versace a Lacoste s extra zľavou 7-15%. A ak ste nerozhodní, alebo vás nič z vyššie uvedeného nezaujalo, pozrite sa do Alzy. Tam vám určite nejaký z tipov na darčeky k MDŽ padne do oka a nech už to bude šperk, bonboniéra alebo úplne niečo iné, zaručene to vašu partnerku poteší.

Zľavové kódy, ktoré sú tu uvedené nie sú všetky, ktoré tento rok PromoKupon ponúka a tiež môžu ďalšie ešte pribudnúť. Pre kompletný prehľad radšej vždy nahliadnite do kategórie MDŽ, kde je vždy aktuálny zoznam všetkých akcií a kódov. Želáme vám príjemné nakupovanie :-)

Vydané: 5.3.2021