4 tipy, kde najvýhodnejšie nakúpiť oblečenie a topánky

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Jeseň sa blíži a mnoho z nás už pozerá po novom oblečení, ktoré by sa na toto ročné obdobie hodilo. Teplá mikina či kabát určite prídu vhod, ale potreba sú aj kvalitné topánky, ktoré sa po jednej sezóne nerozpadnú, ale vydržia nám naopak pekných pár rokov. To všetko a ešte oveľa viac nájdete v tomto článku, ktorý vás určite obohatí zase o niečo nové.

Krásnych 25% dole s Modivo

Parádna akcia je teraz na eshope Modivo, kde si môžete nakúpiť oblečenie za skvelé ceny vďaka zľave. Kupón, ktorý platí do tejto nedele, vám zlacnie tovar o parádnych 25%, alebo pridá 10-15% k už zľavneným kúskom. Využite túto ponuku a kúpte si tričká, mikiny, bundy a ďalšie. Tohto nákupu nebudete ľutovať, pretože akonáhle akcia vyprší, bohvie, kedy zase bude na Modive nová a mohli by ste si pekne počkať.

Super zľava nielen pre športovcov

Každého rozhodne poteší zľava, ktorú sme teraz pre vás našli na Bezvašporte! Konkrétne sa jedná o zľavový kupón, s ktorým si tovar zlacníte o moc pekných 20% a dostanete sa tak s cenou na prijateľnú hranicu. Nenechajte sa zmiasť názvom, v tomto eshope nie je tovar určený zďaleka len pre športovcov, ale na svoje si prídu aj bežní ľudia. Kúpiť tu môžete pokojne aj krásne šaty, legíny, bundy či rifle.

Chcete nové topánky? Tak bežte do CCC

Kde inde teraz kúpiť jesenné topánky, než v CCC, keď majú také veľké zľavy? Bola by hlúposť nakupovať niekde inde. Uznajte sami - keď do nedele kúpite jeden pár topánok, druhý máte vďaka zľavovému kódu o 40% lacnejšie. Neničte si zbytočne nohu v topánkach, ktoré by ešte jednu sezónu "mohli dať" a radšej investujte do nových a zároveň tak aj do svojho zdravia. Klenba vašej nohy vám za to raz poďakuje.

Skvelé zľavy na Vivantis a šperky s kódom

Áno, čítate dobre. Stačí sa pozrieť do eshopu Vivantis a sami rýchlo zistíte, že sa to tu zľavami len tak hemží. Na oblečení tu ušetríte suprových 20% a rovnakú zľavu tu Vivantis ponúka aj na vybrané šperky. A ktoré to sú? Lacnejšie tento týždeň kúpite diamantové šperky a hodinky a taktiež produkty značky Morellato. Doplnky sú rovnako dôležité ako oblečenie samotné a dokresľujú váš imidž, preto sa nebojte do nich investovať a hlavne si urobiť radosť.

Vydané: 2.9.2022