Zháňate nové plavky? Poradíme vám, kde je kúpiť lacnejšie

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Mnoho z nás sa chystá v júni na nákup nových plaviek, a preto sme sa rozhodli vám dať pár zaujímavých tipov, kde nakúpiť so zľavou. Nájdete tu aj zľavový kód, na ktoré sa iste už tešíte. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Triola - kvalita predovšetkým

Obchod Triola okrem spodnej bielizne ponúka aj plavky. Dovoľujeme si tvrdiť, že ich kvalita spracovania je jedna z najlepších, aké sú na našich e-shopoch k dostaniu. Môžete si tu vybrať z približne 250 položiek. Na výber máte jednodielne alebo dvojdielne plavky, tankiny, ale taky letné plážové šaty a doplnky. A ako ušetriť? Siahnite po plavkách vo výpredaji s až 25% zľavou.

Nakupovat v Gate sa oplatí

Omrkli sme za vás ponuku plaviek Gate a zistili sme, že tu inak ako lacno nakúpiť ani nemôžete! Plaviek je tu celkom cez 700 ks a žiadne z nich nestojí viac ako 16 €. Navyše, zľavový kód, ktorý platí do 15. 6, vám poskytne krásnych 15% zvýhodnenie. A hlavne, kde ceny začínajú? Je to až neuveriteľné, ale ceny štartujú na sume 1,79 €. To je naozaj málo, a preto sa ich oplatí kúpiť hneď niekoľko a hurá k vode :-)

Vydané: 10.6.2021