Najlacnejšie lekárne a čo si nezabudnúť vziať na dovolenku

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

V lekárňach si už dávno nemusíme chodiť vyzdvihnúť iba lieky, keď sme chorí. Predávajú sa tu aj kozmetické prípravky, ochrana proti slnku, vitamíny, výživové doplnky a ďalšie produkty, ktoré určite oceníte. Poďte sa pozrieť, kde si nakúpite najlacnejšie a možno sa dočkáte aj zľavového kódu. Tak hurá na to!

Parádne letné zľavy s Dr. Max

Dr. Max je stálicou medzi najlepšími lekárňami a ponúka pravidelne výhodné akcie a zľavy. A čo má teraz lacnejšie, než ostatné lekárne? Využiť môžete napríklad 50% zľavu na Nuance, ktorá ponúka ženami veľmi cenené krémy, ktoré omladzujú, napínajú kožu, hydratujú, zvláčňujú a vyživujú pleť. Ďalej tu kúpite so zľavou až krásnych 41% tabletky JAR do umývačky riadu, ktorých odporúčame kúpiť aj do zásoby. Preskúmajte všetky zľavy Dr. Max a zistite, čo všetko ešte ponúka výhodnejšie!

Benu je lekáreň priamo pre vás

Benu ponúka mnohé výhodné akcie. Pozrite sa na aktuálny zoznam a využite napríklad 2+1 na CeraVe, 6 € zľavu na A-Derma či Eucerin Anti-Age s darčekom navyše. Nezabudnite sa tiež porozhliadnuť, čo všetko je teraz zľavnené a určite si vyberiete to naj práve pre vás. Garantujeme vám, že v nej zaobstaráte všetko, na čo len pomyslíte a skoré doručenie je tu samozrejmosťou.

Čo za lieky si zbaliť so sebou na dovolenku?

Pokiaľ sa tento rok chystáte k moru, rozhodne nepodceňte aj dobre vybavenú lekárničku, ktorá dáva istotu, že sa v prípade nepríjemných zdravotných komplikácií o seba dokážete postarať. Základom sú náplasti, ktoré nezaberú takmer žiadne miesto a sú ľahučké. Ďalej si pribaľte paralen, lieky proti hnačke, sterilný obväz s vankúšikom, gázu, vatu, pružné ovínadlo, nožnice, pinzetu, dezinfekciu, ale aj repelent, ochranu proti slnku či gél na štiepance od hmyzu. Zdá sa vám toho veľa? Všetky tieto veci sa vám môžu hodiť a aj keď je pravdepodobnosť využitia malá, je lepšie ich so sebou mať. A kde ich kúpite najlacnejšie? Predsa v už spomínaných eshopoch Dr. Max a Benu.

Vydané: 4.8.2022