Kde na vás čakajú tie najlepšie jesenné akcie?

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Tajomné dušičkové počasie a dlhé noci priamo nabádajú k tomu, aby človek zasadol k počítaču a zavítal okrem iného aj na stránky svojho obľúbeného eshopu. Keď budete v košíku, pred zaplatením je vždy dobré overiť, či nie je niekde kupón, ktorý váš tovar ešte zlacnie. Mrknite sa na jesenné zľavy, kde plno kódov je a môžete si tak vopred vybrať, kde nakúpiť lacnejšie! Začínajú aj halloweenské zľavy a už sa objavujú prvé z nich, tak aj tu sa môžete porozhliadnuť. Na nič už ale nečakajme a poďme sa pozrieť na 3 zaujímavé tipy, ako na rôznych typoch produktov ušetriť.

Kde ušetriť na doprave?

Na poštovnom sa dá ušetriť väčšinou tým spôsobom, že si človek objedná nad určitú čiastku a poplatok za dopravu je mu odpustený. V ehope Dr. Max však stačí, keď zvolíte ako dopravcu Packetu. Takto skvelá ponuka na dopravu zadarmo sa len tak nevidí, tak ju rozhodne využite. Čas na to máte do 1. novembra. A čo si kúpiť? Môžete vyberať z mnohých produktov tejto online lekárne, ako sú napríklad vitamíny či doplnky stravy, ktoré isto v tomto sychravom počasí využijete a predídete tak zbytočnému prechladnutiu či chrípke.

Nábytok nakúpite lacnejšie

Pokiaľ si plánujete zaobstarať do vašej domácnosti nábytok, skúste sa poobzerať v XXXLutz. Nielen, že tu je obrovský výber, ale dokonca tu na vás čaká aj zaujímavá zľava. Do konca týždňa tu totiž nakúpite vybraný nábytok s 25% zľavou a o 20% lacnejšie získate aj bytové doplnky a vianočný sortiment. Tak neváhajte a bežte sa do tohto eshopu pozrieť a uvidíte, že vám nejaký kúsok určite padne do oka.

Zľava 15% na oblečenie!

Ak práve zháňate niečo na seba, tak pre vás máme tip, kam sa pozrieť. Nakúpite tu totiž so zľavovým kódom o 15% lacnejšie a tým obchodom je Vivantis. Za lepšiu cenu tu zoženiete bundy, mikiny, šaty a množstvo ďalšieho oblečenia a dokonca aj topánky. Navyše tu zoženiete jesenné doplnky už od 4 € a šperky značky Ajmal tu kúpite s kupónom o 20% lacnejšie. Tak už na nič nečakajte a hoďte tu oko! Napríklad tu objavíte niečo, čo sa vám zapáči na prvý pohľad a poviete si, že túto vec skrátka potrebujete.

Vydané: 28.10.2022