Jeseň sa blíži. Kde teraz nakúpiť módu s najväčšou zľavou?

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Vonku sa síce stále drží príjemné teploty, ale nebude to tak večne. Hoci sa to nezdá, za pár dní už tu môže byť sychravá jeseň a vrstiev oblečenia bude na nás znateľne pribúdať. Nakúpiť si jesennú bundu alebo peknú mikinu tak bude viac než na mieste. Pozrite sa teda na tieto jesenné zľavy a vyberte si!

Zľavy od Freshlabels teraz stojí za to!

Pozrite sa na ponuku Freshlabels a vrhnite sa do nakupovania jesenného oblečenia po hlave. Máte k tomu totiž dôvod. Zľavový kód 15 € sa tu nezdrží dlho a po nedeľu sa vám o ňom bude môcť už len zdať. Rovnako tak to je s kupónom na 10% zľavu, ktorý váš vybraný tovar príjemne zlacnie a urobí tak vašej peňaženke radosť.

Urbanstore a Differenta hlásí dvadsať

Áno, je to skutočne tak. Oba tieto e-shopy s módou vám dávajú možnosť si nakúpiť s 20% zľavou. Je to vďaka zľavovému kódu, ktorý je teraz aktívny. V Urbanstore si môžete vybrať zo značiek adidas, Alpine Pro, DIESEL, Levi's a mnoho ďalších. Spomínaný kupón platí do tejto nedele. O 2 dni dlhšie bude funkčný kód pre obchod Differenta v rámci akcie Different Days.

Dva tipy pre Slovákov v Česku na záver

Ak ste pre srandu, alebo máte v okolí človeka, ktorý sa takému oblečenie zasmeje, pozrite sa na tieto stránky. Tie sú zatial len u našich súsedov, ale naozaj stojí za to. Firma Benami totiž predáva ponožky s veselými či srandovními motívmi. Môžete si tak kúpiť napríklad koronavirové "ponožky koronožky" a mnohé ďalšie. A druhý tip už je naopak celkom seriózny a zameraný na kvalitu. Ide o Brašnářství Tlustý, ktoré má teraz k dispozícii rovno 3 kódy, ktoré zlacnie váš nákup o 10-15%. A na čo sa dajú uplatniť? Môžete to ísť rovno preskúmať.

Vydané: 16.9.2021