Predvianočný zľavy a Cyber Monday 2019

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Hľadáte predvianočné zľavy alebo Cyber Monday? Tu sa dozviete, ako ušetriť. Využite všetkého čo sa dá! Cyber Monday, Black Friday, predvianočné zľavy, proste všetko. Od našich zľavových kupónov po dopravu zadarmo. Nezabudnite využiť vernostných programov jednotlivých e-shopov. Obzvlášť, keď nakupujete pravidelne. Sledujte naše stránky, kde vám ponúkneme najčerstvejšie predvianočné zľavy alebo našej facebook skupinu.

Predvianočný zľavy

Predvianočné nákupy sa blíži a my pre vás vyzeráme, ako každý rok, na aké predvianočný zľavy v roku 2019 môžete natrafiť. Nakupujte v zľave na Alza, Footshop, Astratex, Okay, Bonami, Zoot, ABOUT YOU a mnoho ďalších skvelých e-shopov. Tento rok to bude naozaj nadelenie na Vianoce! Pripravte sa, je najvyšší čas nakupovať darčeky.

Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019 sa uskutoční v pondelok 2. decembra. My vám prinesie najčerstvejšie zľavy na Cyber Monday 2019, vďaka ktorým ušetríte veľa peňazí. Ak ste nestihli Black Friday, tak nezúfajte! Vďaka akciu Cyber Monday máte šancu zase ušetriť a iste milo poteší.

Black Friday 2019

Hľadáte darčeky? Skúste nakúpiť na Black Friday 2019 a ušetrite tisíce korún! My vám tu budeme pravidelne prinášať zoznam zliav. Pri nákupoch buďte trochu obozretní, nie každá zľava môže byť tak výhodná, ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Alza.sk ponúka desiatky vianočných kódov 

Vianoce na Alza sú bomba! Alza Vianoce 2019 nabízí zľavy a zľavové kódy. Alza.sk ponúka zľavové kódy v podobe šekové knižky, v ktorej nájdete desiatky zľavových kódov. Kódy nájdete tu vrátane dopravy zadarmo.


Adventné kalendáre 2019

Pokiaľ už máte potrebu nakúpiť adventné kalendáre teraz, môžete si vybrať nádherný kalendár od Yves Rocher. V Notino nakúpite kupónovu knižku v hodnote až 125 € a môžete využiť aj darčekové balenie za zvýhodnenú cenu len za 4,99 €.

Vydané: 2.12.2019