Čo všetko tentoraz Alza ponúka so zľavou?

PromoKupon guarantee

Všetky zľavy garantujeme. Odmena pre každého, kto tu nájde neplatnú akciu!

Alza tento týždeň zľavami nešetrí a na výber sú rozmanité produkty, ktoré môžete zaobstarať lacnejšie. V PromoKupone sme si povedali, že si ich predsa nemôžeme nechať pre seba, a tak sa s vami o tieto letné zľavy veľmi radi podelíme!

Grilovanie toto leto lacnejšie

Zľavový kód 15% na grily, to je ponuka, ktorá poteší snáď úplne všetky. Kto by nemal rád prípravu mäsa či zeleniny priamo na vašej záhradke a za krásneho počasia? Nákup grilov je teraz úplne ideálny. Za prvé leto ešte len začína, a preto gril plne využijete už tento rok a za ďalšie sa predsa oplatí nakupovať s takou peknou zľavou, ktorá platí len do konca týždňa. K tomu prikúpte ešte príslušenstvo s 20% kupónom a ste pripravení na parádnu letnú akciu.

Nový mobil jedine u Alzy

Veľmi peknú zľavu teraz Alza ponúka aj na nový telefón Motorola Moto Edge 30 Pro Stylus, ktorý diponuje veľmi slušnými vlastnosťami. Displej o veľkosti 6,7" OLED s rozlíšením 2400 × 1080 px, fotoaparát 50 Mpx zadný a 60 Mpx predný, 12 GB RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen, kapacita úložiska 256 GB a mnohé ďalšie. Neznie to parádne? A s našim kupónom ho môžete mať rovno o 80 € lacnejšie!

Ďalší z radu zľavnených telefónov je sympatický Honor X7 s 6,74" IPS displejom s rozlíšením 1600 × 720 px, procesorom Qualcomm Snapdragon 680 4G (8jadrový), RAM 4 GB, internou pamäťou 128 GB, zadným fotoaparátom 48 Mpx (f/1,8) + 5 Mpx (f/2,4) + 2 Mpx (f/2,4) + 2 Mpx a predným fotoaparátom 8 Mpx. Ďalej mobil disponuje: GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB- C, čítačka odtlačkov, hybridný slot, batéria 5000 mAh, Android 11. Chcete ho mať o 20 € lacnejšie? Stačí využiť kód, ktorý teraz pre neho u Alzy máme.

Parádna zľava na robotický vysávač

Upratovanie a vysávanie nepatrí väčšinou práve medzi obľúbené činnosti. Jednej z nich sa však môžete vyhnúť! Vďaka robotickému vysávaču ušetríte veľa času a vďaka kódu od Alzy aj peniaze. Vybraný robotický vysávač značky Concept totiž kúpite s 20% zľavou. A že je to málo? Za takto kvalitný vysávač dáte o krásnych 117 € menej, a to sa určite oplatí.

Vydané: 7.6.2022